Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، در هفته‌ای که گذشت، شاخص کل بازار سرمایه در محدوده یک میلیون و ۵۲۰ هزار واحد تا یک میلیون و ۵۵۰ هزار واحد نوسان داشت و این نشان می‌دهد بازار سرمایه بعد از یک رشد پر شتاب و قدرتمند که از آخر خردادماه شروع شد، نیاز به مقداری اصلاح دارد تا بتواند به مسیر خود در میان‌مدت و بلندمدت ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین آمارها نشان می‌دهد بعد از حدود ۵ هفته صعودی در ارزش هفتگی معاملات، در هفته‌ای که گذشت میزان ارزش معاملات کاهش یافت و از عدد ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در هفته گذشته به عدد ۱۰ هزار میلیارد تومان در این هفته رسید، به طوری که در آخرین روز معاملاتی این هفته، ارزش معاملات خرد، تا ۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان کاهش یافت که نشان می‌دهد فعلا بازار سرمایه در حالت اصلاح به سر می‌برد.

در این میان، بیشترین بازدهی هفتگی مربوط به نمادهای مدیریت، بکاب، دلقما، ساینا و غمینو می‌باشد که توانسته‌اند ۲۴ تا ۲۸ درصد سود محقق کنند.

در روز آخر معاملات، نیز شاخص کل ۳ هزار واحد رشد کرد و در این میان بیشترین تاثیر مثبت را نمادهای شستا، کچاد، نوری و شبندر و بیشترین اثر منفی را نمادهای برکت، اپال، همراه و میدکو بر این شاخص داشتند.

در میان نمادهای اصفهانی نیز  فولاد و شپنا جزو نمادهایی بودند که در هفته گذشته بیشترین خروج پول حقیقی برای آن‌ها رقم خورد، اما همچنان جایگاه خود را در گروه بیشترین ارزش معاملات در بازار سرمایه حفظ کرده‌اند.

فولاد با معامله ۱۰۹ میلیون برگه سهم به ارزش ۱۲۷ میلیارد تومان در آخرین روز معاملاتی هفته جاری، در صدر گروه فلزات اساسی از نظر ارزش معاملات قرار گرفت و با نیم درصد افزایش نسبت به روز گذشته، این هفته را با قیمت هزار و ۱۶۵ تومان به پایان برد.

همچنین ذوب‌آهن اصفهان نیز بعد از فولاد در جایگاه دوم حجم معاملات گروه فلزات اساسی قرار گرفت و توانست با معامله ۹۲ میلیون برگه سهم به ارزش ۴۱ میلیارد تومان، معاملات این هفته خود را با قیمت ۴۱۵ تومان به پایان ببرد.

کویر نیز که فعلا در حال طی مسیر اصلاحی خود است، دیروز با ۵ درصد رشد، به قیمت هزار و ۶۰۳ تومان رسید و بعد از گذشت ۱۱ روز معاملاتی، هنوز نتوانسته است از سد مقاومت هزار و ۶۰۰ تومان عبور کند؛ همچنین شرکت فولاد سپید فراب کویر، در گزارشی تفسیری، توضیحات کاملی در خصوص پروژه‌های ذوب و ریخته‌گری و نیز پروژه انتقال پساب از تصفیه‌خانه کاشان به مجتمع فولاد کویر ارائه کرد.

در میان نمادهای پالایشی‌ اصفهان نیز شپنا به همراه فولاد بیشترین خروج پول حقیقی و همچنین بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داده‌اند و نماد شپنا بعد از نماد شبندر در رده دوم گروه پالایشی از نظر ارزش معاملات قرار دارد و در هفته جاری نیز با حدود ۷ درصد افت، به قیمت هزار و ۳۸۰ تومان رسید تا از ابتدای اصلاح قیمتی که از هفته قبل شروع شده است، ۱۴ درصد افت را ثبت کرده باشد.

دیگر نماد پالایشی یعنی شسپا، حرکتی معکوس را دنبال کرد و از ابتدای هفته قبل که بازگشایی شد با صف خریدهای قدرتمندی همراه بود و تا دیروز توانست از کف قیمتی قبل از بسته شدن، ۲۹ درصد بازدهی را محقق کند و همچنان در میان نمادهای پرتقاضای بازار سرمایه باشد.

پتروشیمی اصفهان با نماد شصفها نیز که از کف قیمتی خود در سال جاری تا به امروز، ۳۷ درصد بازدهی محقق کرده است، فعلا در حرکت اصلاحی کوچکی به سر می‌برد و علاوه بر این درگیر مقاومت سقف بلندمدت خود در قیمت ۱۵ هزار و ۲۶۰ تومان نیز می‌باشد و باید منتظر بود و دید که در روزهای آتی می‌تواند این مقاومت را بشکند یا نه؛ اما از این شرکت خبر می‌رسد در ۵ ماهه منتهی به مرداد از فروش محصولات خود هزار و ۱۴۷ میلیارد تومان درآمد کسب کرد که از این مبلغ ۲۱۱ میلیارد تومان آن مربوط به همین ماه می‌باشد که نسبت به ۵ ماهه سال قبل ۱۶۸ درصد رشد داشته است.

از شرکت پگاه گلپایگان هم خبر می‌رسد هیأت مدیره آن با افزایش سرمایه ۱۶۷ درصدی این شرکت از محل مطالبات حال‌شده سهامداران و آورده نقدی و آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی موافقت کرده است.

انتهای پیام/۶۳۰۷۷/

منبع: فارس

کلیدواژه: بازار سرمایه شاخص کل شپنا شسپا فولاد ذوب کویر میلیارد تومان ارزش معاملات بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری و در راستای برنامه وزارت نیرو برای اصلاح نظام مالی صنعت برق، شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور موظف شدند بخشی از انرژی برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی تهیه کنند.

بر اساس آخرین آمار و ارقام مرتبط با معاملات شرکت‌های توزیع برق در بورس انرژی، در هفته نخست شروع معاملات برق در این بازار تعداد ۱۷۹ معامله صورت گرفت که ارزش این معاملات ۱,۲۱۱ میلیارد ریال بود. در این هفته که حجم معاملات روزانه برق به یک میلیون و ۱۶۶ هزار و ۲۵۸ مگاوات ساعت رسید، همچنین پایین‌ترین قیمت بازار ۸۵۰ ریال و بالاترین قیمت نیز ۱,۲۰۰ ریال بود.

در معاملات هفته نخست ۳۲ شرکت توزیع برق در معاملات اقدام به خرید برق کردند و در مقابل ۱۰ نیروگاه خصوصی و ۱۸ نیروگاه دولتی نیز اقدام به فروش برق کردند که سهم نیروگاه‌های دولتی ۵۴ درصد و سهم نیروگاه‌های بخش خصوصی نیز ۴۶ درصد بود.

با تزریق ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت هفتگی به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع، امکان معاملات به صورت مستمر با هدف اصلاح جریان مالی و ایجاد شفافیت قیمتی و کاهش نقش دولت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6089877 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت