Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-29@15:50:51 GMT

خبرخوش برای سهامداران شپنا

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۱۲۰۱

خبرخوش برای سهامداران شپنا

براساس اطلاعیه منتشر شده از شرکت پالایش نفت اصفهان با نماد شپنا، این شرکت، افزایش سرمایه قابل توجهی داده است.

نماد شپنا شرکت پالایش نفت اصفهان از سال 1358 کار خود را آغاز نمود. خط مشی این شرکت از همان ابتدا پالایش و تولید فرآورده های نفت خام و سایر فرآورده های نفتی بوده است.

 

همچنین 23% از تولیدات فرآورده های نفتی کشور توسط این شرکت تهیه می شود و با تلاش بسیار در مدت زمان بیش از سی سال فعالیت در این زمینه، توانست خط تولید بنزین با آخرین استانداردهای جهانی را در سال 1394 راه اندازی کند و بهره برداری از آن کمک شایانی به بی نیازی کشور به شرکت های پالایش نفتی خارجی کرده است و تا سال 1397، بیش از 9،000 میلیارد ریال برای شرکت پالایش نفت اصفهان بازدهی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ایران بورس همراه باشید.

 

این شرکت با نماد شپنا امروز 29 آبان ماه طی اطلاعیه ای اعلام کرد: بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق‌العاده دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفندماه، شرکت پالایش نفت اصفهان با سرمایه فعلی هفت هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان ۸۳٫۵ درصد افزایش سرمایه داده است.

 

مبلغ افزایش سرمایه بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است و از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها انجام می‌شود.

همچنین شرکت پالایش نفت اصفهان در دوره ۶ ماهه منتهی به ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ به ازای هر سهم ۶۴ تومان سود محقق کرد. این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۴ درصد افزایش داشته است.

 

شپنا طی عملکرد ۶ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ مبلغ ۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان سود محقق کرده بود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شپنا بورس پالایش نفت اصفهان نفت سرمایه شرکت پالایش نفت اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۱۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است

ایسنا/اصفهان فرماندار تیران و کرون گفت: کمبود ظرفیت تولید برق در این شهرستان مانعی برای توسعه مراکز تولید صنعتی و کشاورزی شده است.

علی محمدی کیا، امروز (شنبه، هشتم اردیبهشت) در نشست مشترک فعالان اقتصادی تیران و کرون با حضور مدیر توزیع برق منطقه اصفهان و مدیرعامل شرکتبرق استان اصفهان، اظهار کرد: با وجود توسعه اقتصادی در بخش کشاورزی و صنعتی در این شهرستان، اما کمبود ظرفیت برق‌رسانی مانعی برای راه‌اندازی گلخانه و شرکت‌های صنعتی شده است.

وی افزود: ۵۰۰ درخواست راه‌اندازی گلخانه به جهاد کشاورزی ارائه شده اما به دلیل کمبود ظرفیت برق امکان صدور مجوز برای آنان وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، به گفته فرماندار تیران و کرون با توجه به راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در این منطقه توسعه شبکه برق برای فعالیت آن نیاز است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه کمبود گاز برای گلخانه‌ها طی سال‌های گذشته وجود داشت، اما با احداث یک ایستگاه تقلیل، این نگرانی رفع شد و امروز معضل کمبود برق پیش روی فعالان اقتصادی قرار گرفته است.

به اعتقاد محمدی‌کیا تسریع شرکت برق در تأمین انرژی مشکل کمبود برق مصارف خانگی در فصل تابستان را نیز رفع خواهد کرد.

پروژه‌های برق‌رسانی در دستور کار وزارت نیرو

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان اصفهان در این جلسه به معضل کمبود برق در استان اشاره و اظهار کرد: توسعه صنعتی، کشاورزی و مصارف خانگی منجر به کمبود برق شده که چند پروژه جدید برای تأمین این نیاز پیش‌بینی شده و در حال اجرا است.

سعید محسنی افزود: پست جدید انتقال برق در حال احداث و راه‌اندازی است که پیش‌بینی می‌شود تا تابستان امسال در مدار قرار گیرد.

وی اضافه کرد: پست جدید نیز در دستور کار برای انتقال برق منطقه نجف‌آباد و حومه پیش‌بینی شده که این بستر نیز تا ۱۴۰۴ روی خط بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

به گفته مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان تقاضا برای تأمین برق صنعتی و خانگی افزایش‌یافته و با توجه به هزینه‌های بالای تولید این انرژی، شرایط سخت اقتصادی برای وزارت نیرو به وجود آمده است.

وی مشارکت بین بخش‌های صنعتی و شرکت برق منطقه‌ای را راهکاری برای تأمین هزینه‌ها و تسریع در اجرای این پروژه اعلام کرد.

محسنی با بیان اینکه افت ولتاژ در بعضی از مناطق اصفهان داریم، تصریح کرد: فاصله زیاد پست توزیع با پست بالادستی منجر به این مشکل می‌شود که باید پست‌های جدید ایجاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست تخصصی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قهرمانی تیم پالایش نفت بندرعباس در مسابقات پدل برد انتخابی تیم ملی
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟